Chevrolet Matiz Sport
Je bent hier » Home » Autonieuws » Chevrolet Matiz Sport

Chevrolet Matiz Sport

vrijdag 19 januari 2007 18:39:56

Chevrolet heeft sinds enige tijd diverse sportieve en extra aantrekkelijk geprijsde Sport-uitvoeringen in haar modelgamma. Het speciaal samengestelde Sport-pakket wordt als optie op bestaande uitvoeringen van verschillende Chevrolet-modellen geleverd voor een meerprijs van slechts EUR 495,-. Met onmiddellijke ingang is ook de Matiz nu leverbaar met het dynamische Sport-pakket. Chevrolet leverde het Sport-pakket al op de Kalos, Aveo, Lacetti, Nubira sedan, Nubira Stationwagon en de Tacuma MPV. Standaard vertegenwoordigt het pakket met sportieve accessoires een waarde van EUR 1.250,- euro, maar Chevrolet levert het tijdelijk tegen een meerprijs van slechts EUR 495,-.

Matiz Sport
De Chevrolet Matiz, die door Autotaxatie.net recent nog werd gekozen als meest waardevaste auto in het A-segment, onderscheidt zich zelfs in zijn basisuitvoering al vanwege zijn rijke uitrusting. Het Sport-pakket dat Chevrolet vanaf nu ook op de Matiz levert, biedt daar bovenop nog eens 13 inch aluminium velgen, dorpelbeschermers vóór, een speciale mattenset, een uitlaatsierstuk en Sport-badge op de flanken.

Kalos Sport
Het aantrekkelijke Sport-pakket is tevens voor zowel de Kalos driedeurs- als vijfdeurs-uitvoeringen leverbaar. Net als de Matiz Sport kan ook de Kalos in Sport-trim rekenen op dorpelbeschermers, een luxe mattenset, een sportuitlaat en Sport-emblemen op de zijkanten. Bovendien is de Kalos Sport uitgerust met 15 inch aluminium velgen.

Aveo Sport
De compacte Chevrolet Aveo sedan wordt alom geprezen vanwege zijn rijke uitrusting en ruime kofferbak en het Sport-pakket verleent hem bovendien een extra sportieve uitstraling. Het pakket aan sportieve accessoires bestaat voor de Aveo uit 15 inch lichtmetalen velgen, een luxe mattenset en dorpelbeschermers. Bovendien benadrukken de Sport-badges dat het hier om de sportieve uitvoering gaat.

Lacetti & Nubira Sport
In de compacte middenklasse levert Chevrolet met de Lacetti, Nubira sedan en Nubira Stationwagon een zeer uiteenlopende reeks modellen, waarbij de nadruk afwisselend op sportiviteit, comfort en ruimte ligt. Daarmee appelleert Chevrolet aan een zeer breed publiek. Het Sport-pakket voor de drie compacte middenklassers bestaat uit 15 inch aluminium velgen, dorpelbeschermers, een luxe mattenset en een sportief uitlaatsierstuk. Ook hier ontbreken de Sport-badges uiteraard niet.

Tacuma Sport
Voor de Chevrolet Tacuma Sport wijkt het pakket enigszins af dankzij de verchroomde strip op de achterzijde, waardoor ‘het achterste’ van de MPV een meer dynamische uitstraling krijgt. Net als de overige Chevrolet Sport-uitvoeringen is ook de Tacuma Sport uitgerust met 15 inch aluminium velgen, dorpelbeschermers, een speciale mattenset en Sport-badges die het sportieve karakter van deze uitvoering benadrukt. De Sport-uitvoeringen van Chevrolet zijn inmiddels te bewonderen in de showroom van de Chevrolet-dealers.


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Chevrolet

Chevrolet autonieuws

In 1908 had William Durant het autoconcern General Motors opgericht. In 1910 verloor Durant de controle daarvan aan zijn schuldeisers. Met behulp van de ontwerpen van Louis Chevrolet, een bekende racewagenpiloot van Zwitserse origine, wilde hij zijn reputatie in de automobielindustrie opnieuw vestigen.
Meer Chevrolet nieuws
Chevrolet Camaro test op nieuwe Alpha Chassis

Alweer een update van de Chevrolet CaptivaAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com