Chevrolet introduceert vernieuwde Captiva

Chevrolet introduceert vernieuwde Captiva

maandag 22 april 2013 20:07:40

De Captiva heeft een belangrijke ‘make-over' ondergaan voor 2011, met een fris nieuw ontwerp van het exterieur voor een nog vertrouwenwekkender en dynamischere aanwezigheid; een volledig nieuwe reeks krachtige en zuinige motoren; chassismodificaties om het weggedrag te verbeteren en een opgewaardeerd interieur.

Het 2011-model van de Captiva biedt de keuze uit drie nieuwe motoren die gekoppeld zijn aan een automatische of handgeschakelde zesversnellingsbak; een 2.4-liter benzinemotor, een 258 pk sterke 3.0-liter V6 en een 2.2-liter turbodiesel met 184 pk. Naast alle veranderingen en verbetering die zijn doorgevoerd behoudt de nieuwe Captiva de voordelen van zijn aan te passen drie stoelrijen in theateropstelling die comfortabel plaats bieden aan maximaal zeven inzittenden. Dankzij het elektronisch gecontroleerde all-wheel-drive systeem op de LTZ uitvoering is maximale grip gegarandeerd.

Nederlandse prijzen Chevrolet Captiva
Vanaf eind april arriveren de eerste nieuwe Captiva's in de showroom van de Nederlandse Chevrolet-dealers. Chevrolet Nederland gaat de Captiva in ons land in de volgende uitvoeringen leveren:

  1. 1. Captiva 2.4 (167 pk) LT FWD MT6 vanaf € 34.995,-
  2. 2. Captiva 2.2D (184 pk) LTZ AWD MT6 vanaf € 45.995,-
  3. 3. Captiva 2.2D (184 pk) LTZ AWD AT6 vanaf € 49.995,-
  4. 4. Captiva 3.0 (258 pk) LTZ AWD AT6 vanaf € 49.995,-

1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Chevrolet

Chevrolet autonieuws

In 1908 had William Durant het autoconcern General Motors opgericht. In 1910 verloor Durant de controle daarvan aan zijn schuldeisers. Met behulp van de ontwerpen van Louis Chevrolet, een bekende racewagenpiloot van Zwitserse origine, wilde hij zijn reputatie in de automobielindustrie opnieuw vestigen.
Meer Chevrolet nieuws
Chevrolet Camaro test op nieuwe Alpha Chassis

Alweer een update van de Chevrolet Captiva

Nieuwe Chevrolet Volt met speciaal dak in 2015

Chevrolet Spark en Opel Agila stiekem samen

Chevrolet Spark begint zijn testfase in de sneeuw
Chevrolet Corvette C7 Z06 en Racing C7.R op NAIAS 2014

Interieur Chevrolet Cruze laat ons meer zien

Dit moet de Chevrolet Corvette Z06/Z07 zijn!Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com