Chevrolet HHR
Je bent hier » Home » Autonieuws » Chevrolet HHR

Chevrolet HHR

dinsdag 13 februari 2007 18:35:05

Chevrolet Europe overweegt de HHR naar Europa te halen en onthult het opvallende, compacte model op 6 maart tijdens de Autosalon van Genève. De HHR is een unieke auto die styling met een veelzijdig interieur combineert, om zo op alle leefstijlen voorbereid te zijn. De HHR heeft een opvallend design dat is geïnspireerd op de 1949 Chevrolet Suburban – de allereerste Utility Vehicle.

De HHR is een vierdeurs auto met een achterportier dat via een touch-pad geopend wordt. Zijn hoge dak doet denken aan het ontwerp van de innovatieve 1949 Chevy Suburban. De HHR is eenvoudig herkenbaar aan zijn uitgebouwde spatschermen en de halfronde grille. De sprankelende kopkampen zorgen samen met de uitspringende, dubbele achterlichten voor een ‘look’ die deels aan een custom car en deels aan een klassieke Corvette doet denken. Naar binnen toelopende portieren en ramen, met een uit één stuk opgetrokken omlijsting, ondersteunen het duidelijke, gedetailleerde ontwerp en zijn ongebruikelijk voor hedendaagse auto’s. De achterruit van de HHR loopt verzonken in de carrosserie door.

De HHR biedt een keuze uit twee technisch geavanceerde viercilinder lijnmotoren, die bruikbare kracht koppelen aan een economisch verbruik en lage emissies: een 2.2-liter met 149 pk en een koppel van 210 Nm en een 175 pk sterke 2.4 met een koppel van 228 Newtonmeter.


1 reactie
Reacties
Jurgen
Mooie auto
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Chevrolet

Chevrolet autonieuws

In 1908 had William Durant het autoconcern General Motors opgericht. In 1910 verloor Durant de controle daarvan aan zijn schuldeisers. Met behulp van de ontwerpen van Louis Chevrolet, een bekende racewagenpiloot van Zwitserse origine, wilde hij zijn reputatie in de automobielindustrie opnieuw vestigen.
Meer Chevrolet nieuws
Chevrolet Camaro test op nieuwe Alpha Chassis

Alweer een update van de Chevrolet CaptivaAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com