Bugatti verkoopt allerlaatste Veyron
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Bugatti verkoopt allerlaatste Veyron

woensdag 25 februari 2015 06:53:11

Bugatti heeft de 450ste en laatste Veyron verkocht, waarmee de productie van het model na tien jaar is beëindigd. Het allerlaatste exemplaar, de Grand Sport Vitesse ‘La Finale’ met chassisnummer 450, schittert volgende week op de internationale autoshow van Genève. Daar wordt hij geflankeerd door het allereerste exemplaar met chassisnummer 1 dat tien jaar geleden het Atelier in Molsheim verliet.

16 cilinders, 1.200 pk, een maximumkoppel van 1.500 Newtonmeter, een sprint van 0 naar 100 km/u in 2,5 seconden en een wereldrecordsnelheid van 431,072 km/u. Dat zijn de naakte cijfers die de magie en uniekheid van deze ultieme supercar het afgelopen decennium onder woorden brachten.

300 coupés, 150 roadsters
De productie van de Bugatti Veyron was beperkt tot 450 exemplaren: 300 coupés – de Veyron 16.4 (1.001 pk) en Veyron 16.4 Super Sport (1.200 pk) - die lang geleden al uitverkocht waren en 150 roadsters, in de vorm van de Veyron 16.4 Grand Sport (1.001 pk) en Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse (1.200 pk). De gemiddelde prijs van de recent verkochte Veyrons bedroeg inclusief opties 2,3 miljoen euro.

 

La Finale
De laatste Veyron met chassisnummer 450 - de Grand Sport Vitesse ‘La Finale’ - werd bemachtigd door een koper uit het Midden-Oosten. Dit exemplaar zal als gewild verzamelaarsobject een aanzienlijke waarde blijven vertegenwoordigen.

 

In Nederland wordt Bugatti exclusief vertegenwoordigd door Pon Luxury Cars in Leusden.

Bugatti verkoopt allerlaatste Veyron
Bugatti verkoopt allerlaatste Veyron
Bugatti verkoopt allerlaatste Veyron
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.

Bugatti
Bugatti is een gerenommeerd historisch automerk, dat bekend is om zijn snelle, dure en exclusieve wagens. De merknaam is in 1998 voor 100 mark in handen van het Volkswagen-concern gekomen. In Nederland is Bugatti vertegenwoordigd door de gerenommeerde luxemerkenimporteur Hessing uit Utrecht.
Meer Bugatti nieuws
Bugatti Vision Gran Turismo showauto op IAA Frankfurt

Bugatti op de Autosalon van Geneve 2015Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI