de nieuwe Sports Activity Vehicle
BMW X5 wordt zwaar op de proef gesteld
Informatie
1 reactie
Geen reacties

BMW X5 wordt zwaar op de proef gesteld

donderdag 24 mei 2018 14:19:08

Op een dag wordt de nieuwe BMW X5 getest aan de poolcirkel en de volgende is al bezig met ronden op de Nürburgring: de proefritten voor de opvolger van de huidige BMW X5 testen zowel het uithoudingsvermogen van de auto als zijn veelzijdigheid. Het nieuwe Sports Activity Vehicle (SAV) ondergaat een uitzonderlijk veeleisend en gevarieerd testprogramma als onderdeel van zijn serieontwikkelingsproces. De prototypen van de nieuwe BMW X5 moeten niet alleen de test in alle klimaatzones van de wereld doorstaan, maar ook alle soorten terrein beheersen. Hier moet de volledig nieuwe ophangtechnologie zijn kwaliteiten bewijzen

Als eerste vierwielaangedreven voertuig dat bestuurders opwindt met het typische rijplezier van het merk op kronkelende landweggetjes en lange autosnelwegen, legde de eerste generatie BMW X5 de basis voor de volledig nieuwe Sports Activity Vehicle-categorie, bijna twee decennia geleden. In de komende vierde modelgeneratie worden de allround talenten van de auto zo prominent naar voren gebracht als nooit tevoren. Dit wordt bereikt door de introductie van nieuwe ophanging- en chassissystemen, die voor de eerste keer beschikbaar zijn in een BMW X-model en vrijwel uniek zijn binnen het concurrentiegebied. Het nieuwe offroad-pakket biedt bijvoorbeeld een indrukwekkende combinatie van het hoogste rijcomfort op de weg en de mogelijkheid om de set-up van het voertuig met een druk op de knop aan te passen aan de omstandigheden om perfect buiten de gebaande paden te rijden. Of het nu sneeuw, zand, rotsen of grindwegen zijn - de nieuwe BMW X5 heeft de perfecte aandrijflijn en ophanging voor elk oppervlak.

 

De prototypes hebben bewezen hoe capabel de nieuwe BMW X5 accelereert, stuurt en remt in het wintertestcentrum in Arjeplog, Zweden, op de Zuid-Afrikaanse grindpaden en de woestijnduinlandschappen van de VS. Ze werden onderworpen aan zowel maximale koude als verzengende hitte. Het extreem droge bergachtige terrein en de tropische luchtvochtigheid en modderige wegen moesten worden beheerst door de nieuwe BMW X5. En omdat deze duurzaamheidstest slechts een deel van het onmiskenbare karakter van de auto bewijst, heeft de testserie plaatsgevonden op het testterrein van de BMW Group in Miramas in het zuiden van Frankrijk, op het hogesnelheidscircuit in Talladega in de Amerikaanse staat Alabama en op de Nürburgring. racebaan in Duitsland waren even belangrijk. De informatie en inzichten die hier zijn opgedaan, tonen aan dat de nieuwe BMW X5 voldoet aan de allerhoogste eisen op het gebied van wendbaarheid, precisie, controle en comfort, vooral dankzij de Adaptive M Suspension Professional en de Integrale Active Steering, die ook voor de eerste keer wordt aangeboden tijd.

BMW X5 wordt zwaar op de proef gesteld
BMW X5 wordt zwaar op de proef gesteld
BMW X5 wordt zwaar op de proef gesteld
BMW X5 wordt zwaar op de proef gesteld
BMW X5 wordt zwaar op de proef gesteld
BMW X5 wordt zwaar op de proef gesteld
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: BMW X5
Automerk: BMW
Automodel: X5
Uitvoering: SUV
Modeljaar: 2020

BMW
Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
De allereerste BMW 2 Serie Gran Coupe

BMW 8 Serie Gran CoupeAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI