Modellenoffensief BMW in luxesegment gaat verder
BMW 8 Serie Gran Coupe
Je bent hier » Home » Autonieuws » BMW 8 Serie Gran Coupe

BMW 8 Serie Gran Coupe

zaterdag 04 mei 2019 18:19:40

Modellenoffensief BMW in luxesegment gaat verder met derde modelvariant van BMW 8 Serie; wereldpremière op BMW Group #NextGen evenement in juni, wereldwijde introductie vanaf september 2019.

BMW Group onthult een nieuwe variant in het gamma van de BMW 8 Serie en zet daarmee het modellenoffensief in het luxesegment voort. Na de succesvolle introductie van de BMW 8 Serie Coupé en de BMW 8 Serie Cabrio licht de autofabrikant nu een tipje van de sluier op over de nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé. Deze bijzonder elegante vierdeurs sportauto – met een interieur dat het toonbeeld is van modern luxe – verkeert momenteel in de laatste ontwikkelingsfase voor de productie. Tijdens het BMW Group #NextGen evenement dat van 25 t/m 27 juni aanstaande plaatsvindt in BMW Welt in München beleeft het nieuwe model zijn werelddebuut.

 

De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé verenigt adembenemende prestaties met opwindend design en veel ruimte voor de achterpassagiers. Zijn unieke karakter komt tot uitdrukking in zijn even elegante als flamboyante vormgeving. En zijn atletische proporties en dynamische, vloeiende lijnen geven de BMW 8 Serie Gran Coupé een sportieve, exclusieve uitstraling. De twee extra portieren, de – dankzij de verlengde wielbasis – indrukwekkende ruimte voor de achterpassagiers en het hoogstaande rijcomfort maken van de BMW 8 Serie Gran Coupé een bijzonder prettige auto voor dagelijks gebruik én voor lange reizen.

 

Uitbreiding van het modellengamma in het luxesegment is één van de belangrijkste actiepunten uit het strategische plan NUMBER ONE > NEXT, op basis waarvan BMW Group zijn duurzame groei wil waarborgen. Met zijn talloze, uiteenlopende capaciteiten heeft de nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé alles om nieuwe doelgroepen aan te trekken tot het BMW kenmerkende rijplezier van luxueuze sportauto’s in het premiumsegment.

 

De wereldpremière van de BMW 8 Serie Gran Coupé is één van de hoogtepunten van het eerste BMW Group #NextGen evenement in München. De wereldwijde introductie van de nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé gaat een paar maanden later van start, in september 2019.


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Auto: BMW 8 Serie Gran Coupe
Op beurs: BMW Group #NextGen
Automerk: BMW
Automodel: 8 Serie
Uitvoering: Gran Coupe
Modeljaar: 2019
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
BMW 2 Series Coupe voor de camera

BMW iNext / iX5 verklapt uiterlijkAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com