Autosalon Geneve 2018
BMW 8 Serie Coupe komt naar Geneve
Informatie
1 reactie
Geen reacties

BMW 8 Serie Coupe komt naar Geneve

autosalon geneve 2018
zaterdag 03 maart 2018 15:35:21

BMW lanceert de Series 8 eind 2018, een model dat is gebaseerd op het prototype van het Serie 8 Concept. Op basis van de Series 8 zal er een sportversie zijn genaamd M8 (informatie over het BMW M8-prototype). Er is ook een concurrentiemodel, M8 GTE, dat deelneemt aan de 24 uur van Daytona (27 en 28 januari 2018) en later, in de 24 uur van Le Mans.

Op de foto's die BMW van de gecamoufleerde auto heeft gemaakt, is te zien dat deze een trifocaal zicht heeft. Achter de voorruit bevinden zich drie camera's in plaats van de twee of de enige die gewoonlijk worden gebruikt. Dit is het geval om een goed langeafstandszicht te krijgen - ongeveer 200 m - en naar de zijkanten (dezelfde camera kan beide dingen niet goed doen).

 

BMW gebruikte de coupure Series 8 in een ander model met coupé body dat tussen 1989 en 1999 te koop was.

BMW 8 Serie Coupe komt naar Geneve
BMW 8 Serie Coupe komt naar Geneve
BMW 8 Serie Coupe komt naar Geneve
BMW 8 Serie Coupe komt naar Geneve
BMW 8 Serie Coupe komt naar Geneve
BMW 8 Serie Coupe komt naar Geneve
BMW 8 Serie Coupe komt naar Geneve
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: BMW 8 Serie Coupe
Op beurs: Autosalon van Geneve 2018
Automerk: BMW
Automodel: 8 Serie
Uitvoering: Coupe

BMW
Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
De allereerste BMW 2 Serie Gran Coupe

BMW 8 Serie Gran CoupeAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI