Audi met veel moois op IAA Frankfurt 2015
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Audi met veel moois op IAA Frankfurt 2015

IAA autoshow frankfurt 2015
maandag 07 september 2015 19:17:22

Op de IAA 2015 in Frankfurt (17-27 september) beschikt Audi over een eigen paviljoen. In dit architectonische hoogstandje staan naast diverse primeurs vier thema’s centraal: Audi Sport, quattro, Audi Technologies en Audi ultra. Het Audi-paviljoen biedt een unieke combinatie van informatie en beleving. Dat begint al bij de entree. Bezoekers worden hier naar de ‘experience walk’ geleid, een 100 meter lang traject waarop de vier kernthema’s worden getoond. Om te beginnen is er Audi Sport, dat de autosportgenen van Audi vertegenwoordigt. Vervolgens is er Audi Technologies dat focust op innovaties als Audi virtual cockpit en laserlicht. Audi ultra ‘vertelt’ het verhaal van de technologieën die elke nieuwe Audi zo efficiënt maken en quattro zoomt in op het succesverhaal van permanente vierwielaandrijving. Alle zintuigen worden op de ‘experience walk’ geprikkeld: in de quattro ice room is het 21 graden onder nul en Audi Technologies gebruikt een ‘holografisch venster’ en augmented reality om nieuwe technologieën op indringende wijze te presenteren.

De nieuwe Audi A4 staat in Frankfurt letterlijk centraal: de ‘experience walk’ leidt direct naar het nieuwe model. De A4 staat opgesteld op een draaiend platform. Dit is onderdeel van een enorm kompas. Zodra de naald van dit kompas aankomt bij één van de vier thema’s, schakelt het omringende mediadisplay over op de weergave daarvan. In het paviljoen kunnen bezoekers ook de elektrisch aangedreven Audi e-tron quattro concept voor het eerst zien. Dit model blikt vooruit op de eerste volledig elektrisch aangedreven Audi

 

Cijfers en feiten IAA 2015
Het Audi-paviljoen op de IAA is 70 bij 55 meter groot en biedt plaats aan 33 auto’s. De bouw ervan begon afgelopen juli. In het paviljoen is meer dan 200 kilometer aan kabels verwerkt en de totale oppervlakte aan LED’s bedraagt 700 m2. Ook in 2013 had Audi een eigen paviljoen op de IAA. Het werd toen door 800.000 geïnteresseerden bezocht. Audi is al diverse malen onderscheiden voor de manier waarop het zijn aanwezigheid op tentoonstellingen invult.

Audi met veel moois op IAA Frankfurt 2015
Audi met veel moois op IAA Frankfurt 2015
Audi met veel moois op IAA Frankfurt 2015
Audi met veel moois op IAA Frankfurt 2015
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Audi
Op beurs: IAA Autosalon Frankfurt 2015
Automerk: Audi

Audi
Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws
De nieuwe Audi RS 6 Avant

Audi e-tron 50 quattro nu te reserverenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI