Audi komt met Q1 en Q8 op de markt

Audi komt met Q1 en Q8 op de markt

vrijdag 22 mei 2015 19:34:37

Audi vestigt naar verwachting ook in 2015 weer nieuwe verkooprecords. Tijdens de algemene jaarvergadering gaf CEO Rupert Stadler aan dat Audi in 2015 wederom als doel heeft om in alle regio’s sneller te groeien dan de markt. Om dit momentum vast te houden, investeert Audi tot 2019 maar liefst 24 miljard euro. Het aantal modellen van het merkt groeit van 52 nu tot 60 in 2020. Belangrijke nieuwe modellen zijn de Q1, de Q8 en een sportieve, elektrisch aangedreven SUV.

In de eerste vier maanden van dit jaar verkocht Audi in totaal meer dan 591.000 auto’s tegen 561.000 in dezelfde periode in 2014 (+5,2%). De omzet in het eerste kwartaal van 2015 kwam uit op 14,651 miljard euro (eerste kwartaal 2014: 12,591 miljard) en de winst op 1,422 miljard euro (2014: 1,314 miljard euro).

 

Recordinvesteringen
Om succesvol te blijven, heeft Audi investeringen van maar liefst 24 miljard euro gepland tussen 2015 en 2019. Zo’n 70% daarvan is bestemd voor de ontwikkeling van nieuwe modellen en geavanceerde nieuwe technologieën. Ondanks deze investeringen houdt Audi vast aan zijn ambitieuze financiële doelstellingen.

 

Momentum vasthouden
Alle ingrediënten om de goede resultaten voort te zetten, zijn nu al aanwezig. De vraag naar sportieve nieuwe modellen als de R8, de TT Roadster en de RS 3 Sportback is groot. In de tweede helft van dit jaar krijgt het modellenoffensief een extra impuls met de introductie van de nieuwe Audi A4.

 

Belangrijke rol nieuwe Audi Q7
De nieuwe Audi Q7, die ook in de tweede helft van dit jaar op de markt komt, speelt eveneens een belangrijke rol in het voortzetten van het succesverhaal. In de Q7 kunnen klanten de eerste stappen op weg naar autonoom rijden ervaren met onder meer de adaptieve cruise control en de file-assistent. In een verdere ontwikkelingsfase wordt het zelfs mogelijk dat de Q7 in druk verkeer en bij snelheden tot 65 km/u de besturing overneemt.

 

Uitbreiding SUV-gamma
Audi breidt zijn SUV-reeks de komende jaren verder uit. In 2016 verschijnt de Q1, die in Ingolstadt wordt geproduceerd. In 2019 arriveert de nieuwe top-SUV van Audi: de Q8. In 2018 komt bovendien een sportieve, elektrisch aangedreven SUV op de markt. De modelrange wordt uitgebreid van 52 modellen nu tot 60 in 2020.


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Auto: Audi
Automerk: Audi
Automodel: Q1
Uitvoering: 2016
Audi

Audi nieuws

Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws
Audi Q8 plug-in hybride

Audi Q4 Sportback e-tron vs Q4 e-tronAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com