Audi gaat voor nul emissie
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Audi gaat voor nul emissie

maandag 25 december 2017 21:23:27

Niets. Dat is het doel van Audi voor de toekomst. Nul emissie met 100 procent puur elektrische Audi’s. De campagne ‘Road to zero’ die op 24 december aanstaande van start gaat, staat symbool voor de weg die Audi inslaat op weg naar nul emissie. Naar een toekomst die nu begonnen is, op weg naar de introductie van de Audi e-tron in 2018.

Elektrisch rijden is de toekomst. De afgelopen jaren blikte Audi al vooruit met studiemodellen als de Audi e-tron quattro concept en Audi e-tron Sportback concept. Toekomst wordt realiteit met de komst van de eerste puur elektrische Audi eind 2018, als voorbode van een volledige lijn Audi e-tron-modellen. Om het belang te duiden dat Audi in Nederland hecht aan elektrische mobiliteit en de Audi e-tron-modellen van de toekomst, heeft Audi Nederland in samenwerking met Selmore Creative Agency de veelzeggende campagne ‘Road to zero’ ontwikkeld.

 

“Audi is een nieuwe weg ingeslagen,” verklaart Gerard Jansen, Directeur Audi Nederland. “Onze Audi e-tron hybridemodellen en g-tron-uitvoeringen op aardgas vormden al een voorbode, maar in 2018 geeft Audi echt de aftrap voor nul emissie. Elektrisch rijden is de toekomst en Audi speelt daar adequaat op in. Eind 2018 arriveert de 100 procent elektrische Audi e-tron in Nederland, als voorhoede van een complete serie elektrische Audi e-tron-modellen. In Europa is Nederland één van de voorlopers op het gebied van de elektrificatie van mobiliteit en daarom starten wij nu al ons e-tron-offensief, op weg naar de introductie van de allereerste volledig elektrische Audi in 2018.”

 

‘We do everything to achieve nothing’

Audi Nederland ontwikkelde de campagne ‘Road to zero’ geheel in eigen beheer, in samenwerking met Selmore Creative Agency. DigitasLBi tekende voor het ontwerp van het online platform zero.audi.nl. “Niets is het doel. Nul emissie. Dat is het centrale thema van Audi in de film ‘Road to zero’ en het nieuw gelanceerde Audi e-tron platform zero.audi.nl,” licht Diederick Hillenius, Creative Director van Selmore, toe. “Een thema dat wordt gesymboliseerd door het getal 0 dat in vele hoedanigheden in de campagne terugkomt, altijd gekoppeld aan mobiliteit en duurzaamheid. De 0 fungeert daarmee als symbool om Audi’s strategie ‘We do everything to achieve nothing’ in deze campagne te verwoorden en verbeelden.”

 

Audi e-tron: eind 2018 in Nederland

De campagne ‘Road to zero’ is voor Audi de opmaat naar de introductie van de Audi e-tron, eind 2018. De Audi e-tron wordt Audi’s eerste 100 procent elektrische auto. De premium elektrische SUV in het hogere segment wordt gebaseerd op de Audi e-tron quattro concept SUV, die zich onder meer onderscheidt door een acceleratie van 0-100 km/u in 4,6 seconden, een top van 210 km/u, een puur elektrisch vermogen van 370 kW en een rijbereik van ruim 500 kilometer* op een batterijlading. Vanaf eind 2018 staat de Audi e-tron – die CO2-neutraal geproduceerd gaat worden in Audi’s fabriek in Brussel – bij de Nederlandse dealers. Begin 2019 wordt hij in ons land leverbaar.

 

Audi e-tron

e-tron staat bij Audi synoniem voor een e-mobility offensief dat in 2018 wordt ingeluid met de Audi e-tron. Audi heeft aangekondigd dat het nog vóór 2025 meer dan 25 geëlektrificeerde modellen in het programma zal hebben, waaronder plug-in hybriden en 100% elektrisch aangedreven modellen. Om de potentie van e-mobility en elektrische prestaties te onderstrepen, heeft Audi dit seizoen zijn debuut gemaakt in de Formule E, ’s werelds eerste raceklasse voor puur elektrische formuleauto’s. Audi gebruikt de inzet van de Audi e-tron FE04 single-seater in dit internationale FIA-kampioenschap om nieuwe technologieën voor productieauto’s te testen en verder te ontwikkelen.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Automerk: Audi

Audi
Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws

Audi RS Q3 en RS Q3 SportbackAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI