wereldpremičre voor de nieuwe zakenlimousine
Audi A6 in Geneve beleeft wereldprimeur
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Audi A6 in Geneve beleeft wereldprimeur

autosalon geneve 2018
woensdag 07 maart 2018 17:55:57

De achtste generatie Audi A6 staat voor een upgrade in de businessclass. De technisch-elegant gestylde limousine valt op door talrijke innovaties en is veelzijdiger dan ooit. Samen met de A8 en A7 is hij een krachtige representant van de nieuwe Audi designtaal.

Hij straalt sportieve elegantie, hightech en klasse uit. Het interieur valt op door het volledig digitale bedieningsconcept, dat toonaangevend is in dit segment. Het MMI touch response besturingssysteem met haptische en akoestische feedback maakt een snelle en intuïtieve invoer van gegevens mogelijk. De uitgebreide connectiviteits- en assistentieoplossingen zorgen voor nog meer comfort en veiligheid. Highlights zijn de Parkpilot, de Garagepilot en de adaptieve rijassistent. Deze ondersteunt de berijder met geleiding van de auto in lengte- en dwarsrichting. Hij helpt ook bij smalle rijbanen en op weggedeeltes met werkzaamheden om de auto binnen de lijnen te houden.

 

A6 dynamisch en wendbaar

De nieuwe A6 is dynamisch als een sportwagen en wendbaar als een compact model. Dynamische vierwielbesturing speelt daarbij een belangrijke rol. Door dit systeem is het stuurgedrag zeer sportief, de rijstabiliteit van hoog niveau en daarbij verkleint het de draaicirkel met maximaal 1,1 meter. Het nieuwe dempingsconcept zorgt voor intensieve en tegelijkertijd verfijnde feedback. De nieuwe A6 is in eerste instantie leverbaar met keus uit twee motoriseringen: de 3.0 TFSI (250 kW/340 pk) of de 3.0 TDI (210 kW/286 pk). Alle motoren zijn uitgerust met met mild-hybrid technologie voor optimaal comfort en maximale efficiency uitgerust. De nieuwe Audi A6 komt in juni op de markt.

Audi A6 in Geneve beleeft wereldprimeur
Audi A6 in Geneve beleeft wereldprimeur
Audi A6 in Geneve beleeft wereldprimeur
Audi A6 in Geneve beleeft wereldprimeur
Audi A6 in Geneve beleeft wereldprimeur
Audi A6 in Geneve beleeft wereldprimeur
Audi A6 in Geneve beleeft wereldprimeur
Audi A6 in Geneve beleeft wereldprimeur
Audi A6 in Geneve beleeft wereldprimeur
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Audi A6
Op beurs: Autosalon van Geneve 2018
Automerk: Audi
Automodel: A6
Uitvoering: Sedan
Modeljaar: 2018
Benzinemotor: 3.0 TFSI (250 kW/340 pk)
Dieselmotor: 3.0 TDI (210 kW/286 pk)
In de showroom: juni 2018
Wordt verwacht: juni 2018
Bestellen vanaf: per direct

Audi
Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws

Audi RS Q3 en RS Q3 SportbackAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise