bestellen vanaf 61.245
Audi A6 en A7 Sportback 40 TDI

Audi A6 en A7 Sportback 40 TDI

zaterdag 18 augustus 2018 13:01:02

Audi breidt het leveringsgamma per direct uit met de A6 Limousine, A6 Avant en A7 Sportback 40 TDI. Deze nieuwe modellen beschikken over een krachtige 150 kW/204 pk sterke TDI-motor in combinatie met de automatische S tronic automaat en voorwielaandrijving. De Audi A6 40 TDI Limousine is te bestellen vanaf € 61.245* (Avant: € 64.645*), de Audi A7 Sportback 40 TDI is er vanaf € 72.265*. Begin oktober staan de modellen bij de Nederlandse dealers

De nieuwe Audi A6 en A7 Sportback 40 TDI hebben een tweeliter TDI met een vermogen van 150 kW/204 pk. Deze is standaard gekoppeld aan de automatische S tronic transmissie met dubbele koppeling. Met deze combinatie accelereert de A6 40 TDI Limousine in 8,1 seconden van 0-100 km/u (Avant: 8,3 seconden). Mede dankzij de zeer gunstige stroomlijn (Cw 0,25) is de A6 40 TDI Limousine goed voor een topsnelheid van 246 km/u (Avant: 241 km/u). De Audi A7 Sportback 40 TDI sprint in 8,3 seconden van 0-100 km/u en noteert een top van 245 km/u.

 

Uitrusting en individualisering

De Audi A6 Limousine en A6 Avant zijn er naast de instapversie als design en sport. Klanten die deze uitvoeringen verder willen individualiseren, kunnen dat onder meer doen met de Pro Line-, Pro Line Plus- en Pro Line S-pakketten of met individuele opties.

De Audi A7 Sportback 40 TDI is evenals de andere A7-modellen leverbaar in één complete uitvoering. Voor een extra individuele touch zijn er de Pro Line Plus- en Pro Line S-pakketten en vele andere interessante opties.

 

Groeiend gamma

Het leveringsgamma van de nieuwe Audi A6 Limousine, A6 Avant en A7 Sportback groeit snel. Inmiddels zijn de nieuwe modellen leverbaar als viercilinder 40 TDI met voorwielaandrijving en als 50 TDI en 55 TDI zescilinderuitvoeringen met tiptronic automaat en quattro permanente vierwielaandrijving. Binnenkort breidt Audi het modelprogramma opnieuw verder uit en volgen ook de benzinevarianten.


Audi A6 en A7 Sportback 40 TDI
Audi A6 sedan
Audi A6 en A7 Sportback 40 TDI
Audi A6 sedan
Audi A6 en A7 Sportback 40 TDI
Audi A6 sedan
Audi A6 en A7 Sportback 40 TDI
Audi A6 Avant sepang blue
Audi A6 en A7 Sportback 40 TDI
Audi A6 Avant sepang blue
Audi A6 en A7 Sportback 40 TDI
Audi A6 Avant sepang blue
Audi A6 en A7 Sportback 40 TDI
A7 Sportback Florett Silver
Audi A6 en A7 Sportback 40 TDI
A7 Sportback Florett Silver
Audi A6 en A7 Sportback 40 TDI
A7 Sportback Florett Silver
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Audi

Audi nieuws

Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws
Spyhots Audi EV SUV voor Chinese markt

Spionage momentje Audi Q6 e-tron

Is dit de Audi Q9?

Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022

Audi e-tron GT en RS e-tron GT onthuld

Een echte Audi Horch A8L

Audi S8 facelift in barre kou

Audi RS3 Sedan test in sneeuwAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com