actieradius van 700 kilometer haalbaar
Audi A6 Avant e-tron concept

Audi A6 Avant e-tron concept

elektrische Audi A6 Avant e-tron concept
donderdag 17 maart 2022 07:27:46

Het ambachtsbedrijf GnB Tech GmbH in Recklinghausen is al meer dan 10 jaar uiterst succesvol in het aanbieden van optimale oplossingen voor hun voertuigen aan haar klanten en hen uit te rusten met nog meer elegantie en sportiviteit.

Onder leiding van bedrijfseigenaar Bora Yilmaz creëert het team van betrouwbare en gecertificeerde medewerkers - allen met jarenlange ervaring in de auto-industrie - een bewonderenswaardige symbiose van lifestyle, technologie en design. Uiteraard is het bedrijf TÜV-gecertificeerd en maakt het ook gebruik van state-of-the-art technologie om de best mogelijke resultaten te behalen. Want niets minder dan perfectie is hun stelregel.

 

Meer en meer neemt elektromobiliteit de auto-industrie over en heeft het zelfs zijn stempel gedrukt op het luxemerk Porsche. Zo biedt GnB Tech GmbH momenteel - onder het nobellabel Jager - de Porsche Taycan aan in sublieme full carbon look.

 

De grandioze uitvoering, beginnend bij de motorkap, zich uitstrekkend over de spatborden en tot aan de complete sideskirts, laat een ware blikvanger ontstaan. Het voor- en achterschort en de achterspoiler zorgen voor een verbluffende harmonie en zelfs de frunk (kofferbak) werd niet gespaard: de complete bekleding is opgewaardeerd met echt carbon. Kosten noch moeite werden gespaard, want zelfs de spiegelkappen, de beide tanksproeiers en de portiergrepen voor en achter werden verfraaid. Wat de wielen betreft, vertrouwt het team op het exclusieve in-house gesmede velgenprogramma en rust de Jager Porsche Taycan uit met aerodynamische 9.5x21 (VA) en 11.5x21 (HA) in een nieuw design. Door deze ombouw wordt niet alleen een totale gewichtsbesparing van ca. 45 kg, maar geeft de beoogde klant - naast het uiterst succesvolle uiterlijk - ook een absoluut niet te onderschatten pluspunt in efficiëntie en prestaties.


Audi A6 Avant e-tron concept
Audi A6 Avant e-tron concept
Audi A6 Avant e-tron concept
Audi A6 Avant e-tron concept
Audi A6 Avant e-tron concept
Audi A6 Avant e-tron concept
Audi A6 Avant e-tron concept
Audi A6 Avant e-tron concept
Audi A6 Avant e-tron concept
Audi A6 Avant e-tron concept
Audi A6 Avant e-tron concept
Audi A6 Avant e-tron concept
Audi A6 Avant e-tron concept
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Audi

Audi nieuws

Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws
Productie Audi Q8 e-tron van start in Brussel

Audi RS 6 Avant performance

Audi RS6 C7 by G&B Design

Spyhots Audi EV SUV voor Chinese markt

Spionage momentje Audi Q6 e-tron

Is dit de Audi Q9?

Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022

Audi e-tron GT en RS e-tron GT onthuldAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com