Alfa 8C Competizione in Parijs
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Alfa 8C Competizione in Parijs

woensdag 13 september 2006 18:55:47

Alfa Romeo komt met een indrukwekkende hoeveelheid nieuws naar de Mondial de l’Automobile, die eind deze maand in Parijs begint: een combinatie van bijzondere premières, reguliere op de designstand van Alfa Romeo is zonder twijfel de definitieve productieversie van de Alfa 8C Competizione, die in deze hoedanigheid voor de eerste maal aan het grote publiek wordt getoond. De conceptuitvoering van de Alfa 8C Competizione debuteerde in 2003 tijdens de Frankfurt Motor Show en oogstte daar enorm veel bewondering onder aanwezige pers en publiek.

Deze exclusieve, door Alfa Romeo ontworpen en achterwiel aangedreven Gran Turismo zal slechts in beperkte oplage worden geproduceerd en is een perfecte mix van de waarden die het merk altijd al onderscheidend hebben gemaakt: technologie en emotie. De auto, die wordt voorzien van een 450 pk sterke 4.7 V8 motor, speelt een toonaangevende rol bij het verkrijgen van Alfa’s unieke positionering, namelijk die van de perfecte combinatie tussen vorm en rijgenot.Alfa 159 en Alfa 159 Sportwagon
De Alfa 8C Competizione wordt in Parijs geflankeerd door Alfa Romeo’s bestverkochte model, nl. de Alfa 159. Er zijn twee Alfa’s 159 (2.2 JTS Selespeed en 1.9 JTD 16V) en twee Alfa’s 159 Sportwagon (3.2 V6 Q4 en 2.4 JTDm) in Parijs te bewonderen. Drie van de vier auto’s zijn uitgerust met Alfa’s nieuwe zestraps Q-tronic adaptieve automatische transmissie.Alfa Brera en Alfa Spider
De aandacht van de bezoekers in Parijs zal zeker ook uitgaan naar de Brera, Alfa’s aansprekende, sportieve coupé en de nieuwe Alfa Spider. Deze cabriolet maakt een belangrijk onderdeel uit van de traditie van Alfa Romeo. Het begon met de Giulietta Spider in de jaren vijftig en de Duetto in de jaren zestig. In de jaren zeventig en tachtig vierde de Spider hoogtij, waarna dit model halverwege de jaren negentig werd opgevolgd door de GTV Spider. De nieuwe Alfa Spider, die in Nederland vanaf eind volgende maand bij de dealer te bewonderen is, belichaamt dezelfde vrije expressie als zijn voorgangers. In Parijs toont Alfa Romeo van beide modellen diverse, rijk uitgeruste uitvoeringen voorzien van verschillende motoren.

Alfa 147 in Q2 uitvoering
Ook een ander zeer belangrijk model voor Alfa Romeo, de Alfa 147, is in Parijs in het nieuws. In de Franse hoofdstad debuteert de Q2-uitvoering die de bestaande 1.9 JTDm 16V motor combineert met een Torsen B sperdifferentieel vóór met als doel een nog betere handling. De Mondial de l’Automobile vindt van 30 september tot en met 15 oktober plaats in Parijs. De stand van Alfa Romeo bevindt zich in Hal 1.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Alfa Romeo
Het merk kent een grote groep liefhebbers die "Alfisten" worden genoemd. Volgens deze Alfisten symboliseert Alfa Romeo een aantal waarden die tot de verbeelding spreken: een sportief hart (cuore sportivo in het Italiaans), een fraai motorgeluid, karakter, elegante vormen en Italiaanse flair. Toch kampt Alfa Romeo sinds de Alfasud met het imago dat het auto's aflevert die minder betrouwbaar zouden zijn.
Meer Alfa Romeo nieuws
Alfa Romeo op autosalon met exclusiviteit

Alfa Romeo Stelvio First Edition is nu bestelbaarAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI