100.000 orders voor nieuwe Opel Insignia
Informatie
1 reactie
Geen reacties

100.000 orders voor nieuwe Opel Insignia

vrijdag 26 januari 2018 11:42:48

Binnen een jaar na de introductie van de nieuwe Insignia heeft Opel al meer dan 100.000 orders genoteerd voor zijn nieuwe vlaggenschip. Opel produceert de nieuwe Insignia als Grand Sport, Sports Tourer en Country Tourer. De uitvoeringen lopen uiteen van de rijk uitgeruste Online Edition tot de topuitvoering Exclusive. Kers op de taart is de dynamische Insignia GSi – een sportieve auto voor wie iets bijzonders wil, een echte rijdersauto voor optimaal rijplezier, ongeacht het soort wegdek.

De nieuwe Opel Insignia biedt keuze uit viercilinder benzine- en dieselmotoren met turbo, met een cilinderinhoud van 1,5 tot 2,0 liter en in combinatie met een handmatig te bedienen zesversnellingsbak of automatische zes- of achttrapstransmissies. De sterkste benzine- en dieselmotoren worden aangeboden in combinatie met vierwielaandrijving en een innovatief torque vectoring-systeem.

 

Hightech voorzieningen

De Insignia garandeert bescheiden gebruikskosten ten opzichte van de concurrentie en klanten profiteren van talloze hightech voorzieningen, zoals Opel Eye assistentiesystemen, adaptieve cruisecontrol (dat automatisch de snelheid aanpast aan de voorligger en de ingestelde afstand bewaart), IntelliLux LED-matrixverlichting (die zich automatisch aanpast aan de verkeerssituatie) en ergonomische stoelen die zijn gecertificeerd door Duitse rugspecialisten (AGR). Negen van de tien nieuwe Insignia’s die tot op heden zijn besteld, zijn voorzien van het optionele Navi 900 IntelliLink-infotainmentsysteem met geïntegreerd 8-inch touchscreen. Navi 900 IntelliLink is compatible met Apple CarPlay. Iedere Insignia beschikt over OnStar, waardoor je 24/7 in contact bent met een persoonlijke assistent en  kunnen de smartphones aan boord verbinding maken met de krachtige 4G/LTE wifi-hotspot in de auto.

 

Onderscheidingen

De populariteit van de nieuwe Insignia is ook af te lezen in de nationale én internationale media. Het model sleepte al diverse prestigieuze onderscheidingen in de wacht, en ook in verschillende vergelijkingstests door automagazines in Europa overtuigt de Opel Insignia op allerlei fronten. Inmiddels heeft het nieuwe model al 23 vergelijkingstests gewonnen, waaronder vier in Duitse bladen (Autostraßenverkehr 27 juli en 20 september, Auto Zeitung 26 juli, Auto Bild 4 augustus) en drie overwinningen in Nederlandse titels (AutoWeek 29/17 en online op 21 juli, AutoVisie 6 juli).

100.000 orders voor nieuwe Opel Insignia
Moderne uitrusting en opties
100.000 orders voor nieuwe Opel Insignia
Bescheiden gebruikskosten
100.000 orders voor nieuwe Opel Insignia
Insignia net zo populair bij klanten als bij de pers
100.000 orders voor nieuwe Opel Insignia
100.000 orders voor nieuwe Opel Insignia
100.000 orders voor nieuwe Opel Insignia
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Opel Insignia
Automerk: Opel
Automodel: Insignia
Modeljaar: 2018

Opel
Opel is in 1862 opgericht in Rüsselsheim (Duitsland), waar ook het hoofdkantoor is gevestigd. Sinds augustus 2017 maakt Opel Automobile GmbH deel uit van het Franse Groupe PSA. Opel en zustermerk Vauxhall in Engeland verkopen voertuigen in meer dan vijftig landen en hebben meer dan 37.000 medewerkers in dienst, waarvan meer dan 19.000 in Duitsland. De automaker heeft tien productiefaciliteiten en één test- en ontwikkelingscentrum in zes landen in Europa. In 2017 verkocht Opel bijna 1,1 miljoen personenauto’s en lichte bedrijfswagens in Europa. Het in november 2017 gepresenteerde strategische toekomstplan PACE! is gericht op herstel van het financiële fundament, versterking van de duurzame concurrentiekracht en verdere groei van Opel, ook buiten Europa
Meer Opel nieuws
Zesde generatie Opel Corsa gaat elektrisch

Opel legt laatste hand aan volledige nieuwe CorsaAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI