35.480 voor de Mazda MX-5 RF
Informatie
1 reactie
Geen reacties

35.480 voor de Mazda MX-5 RF

zaterdag 15 oktober 2016 10:34:33
Mazda heeft de prijzen bekendgemaakt van de MX-5 RF (Retractable Fastback). Het geheel nieuwe model met inklapbare hardtop op basis van de MX-5 Roadster is in Nederland te koop voor prijzen die beginnen bij 35.480,-* voor de TS, inclusief kosten rijklaarmaken. Daarmee heeft de RF een meerprijs van 2.600,- ten opzichte van de Roadster, op basis van de 2017 prijsstelling*. De eerste exemplaren rollen sinds vorige week van de productieband in Hiroshima en zullen vanaf april volgend jaar in Nederland beschikbaar zijn

De MX-5 RF belichaamt volledig de Jinba Ittai-filosofie van het merk, waarbij bestuurder en auto in perfect in harmonie zijn, het meest kenmerkende aspect van de MX-5 gedurende zijn inmiddels 27-jarige geschiedenis. De RF is een vervolg op de MX-5 met inklapbare hardtop van de vorige generatie. De nieuwe kap opent en sluit met het omzetten van een schakelaar en dat kan bij snelheden tot 10 km/u. Net als zijn voorganger beschikt de MX-5 RF over één van de snelst te openen en sluiten hardtops en combineert op geraffineerde wijze de voordelen van een elektrisch bedienbaar dak met een opvallend nieuw design, dat perfect past bij het op het Kodo-design geïnspireerde exterieur van de MX-5 met soft-top. Met een uiterst verfijnde stuurinrichting en wielophanging reageert de MX-5 RF net zo goed als zijn perfect uitgebalanceerde broer, terwijl (niet geheel verrassend) het interieur meer rust biedt met het dak gesloten.

 

De Retractable Fastback werd voor het eerst onthuld op de New York International Auto Show in maart dit jaar en de spectaculaire uitvoering van de legendarische roadster vormde het hoogtepunt van de Mazda stand op Goodwood bij zijn Europese première, afgelopen juni.

 

Eerder dit jaar was de vierde generatie van de MX-5 het eerste model ooit dat zowel de titel ‘World Car of the Year’ als die van ‘World Car Design of the Year’ wist te winnen tijdens de 2016 editie van deze prestigieuze verkiezing. Vanaf de introductie in Europa, afgelopen najaar, heeft de ‘ND’ tot op de dag van vandaag al minstens 70 awards gewonnen, in navolging van de 225 die door de eerste drie MX-5 generaties zijn binnengesleept. De totale productie van de MX-5 bereikte op 22 april van dit jaar de 1.000.000 eenheden.

 

* Volgens nieuwe BPM vanaf 1 januari 2017.

 35.480 voor de Mazda MX-5 RF
In Nederland beschikbaar vanaf 35.480,-,* inclusief kosten rijklaarmaken
 35.480 voor de Mazda MX-5 RF
Vanaf april 2017 in Nederlandse showrooms
 35.480 voor de Mazda MX-5 RF
 35.480 voor de Mazda MX-5 RF
 35.480 voor de Mazda MX-5 RF
 35.480 voor de Mazda MX-5 RF
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Mazda MX-5 RF
Op beurs: New York International Auto Show 2016
Automerk: Mazda
Automodel: MX-5
Uitvoering: RF
Modeljaar: 2017
Prijs (1): 35.480,-

Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI