Vooruitblik: Autosalon van Parijs 2012
Informatie

Vooruitblik: Autosalon van Parijs 2012

Vanaf 29 september 2012 tot en met 14 oktober 2012 is de Autosalon van Parijs de beurs voor de autoliefhebber. Grote wereldprimeurs worden aan de autowereld getoond.

Wat te denken van de nieuwe Ford Mondeo, Opel Adam, Volkswagen Golf 7, Toyota Auris Sportwagon, Audi RS5 cabriolet en Honda CR-V. We hebben een complete lijst en speciale beurspagina van de primeurs en nieuwe modellen die in Parijs hun opwachting maken. Als Pers hebben wij uiteraard de mogelijkheid om voor het grote publiek deze beurs te bekijken en fotograferen. Dit gaan wij ook dit jaar weer doen. Onze passie ligt dicht bij het vuur en juist een autobeurs als de Parijs autosalon 2012 is "vuur".



Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken



Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI