Tokyo Motor Show 2005
Informatie

Tokyo Motor Show 2005

Deze autoshow vol nieuwe modellen en veel conceptcars opent zijn deuren van 9 oktober t/m 6 november 2005. Op de locatie Nippon Convention Center Makuhari-Messe zal deze salon zijn schouwspel houden. Bekijk hier alvast de modellen die u daar tegenkomt. Momenteel wordt in Tokyo de International Motor Show gehouden waar de autoindustrie haar nieuwste topmodellen toont, vaak wagens die nieuw zijn voor Europe en zelfs voor de hele wereld. Dat is in Gen?ve traditie geworden. De Motor Show in Tokyo is namelijk een van de grootste autobeurzen ter wereld, waar tientallen fabrikanten regelmatig hun nieuwste modellen introduceren. De Tokyo motorshow, zoals de offici?le naam luidt, is een van de meest populaire en prestigieuze autobeurzen ter wereld, zowel voor de fabrikanten die hun nieuwste modellen tonen, als voor de liefhebbers die er in groten getale naartoe stromen. Dit jaar is een wel heel bijzonder jaar, want Tokyo kent veel primeurs en conceptcars die in de autowereld zeer veel indruk maken. Ontwerpers zijn aanwezig om hun passie te delen.
Tokyo Motor Show 2005
Tokyo Motor Show 2005
Tokyo Motor Show 2005
Tokyo Motor Show 2005
Tokyo Motor Show 2005
Tokyo Motor Show 2005
Tokyo Motor Show 2005
Tokyo Motor Show 2005
Tokyo Motor Show 2005
Tokyo Motor Show 2005
Tokyo Motor Show 2005
Tokyo Motor Show 2005


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI