Mini Meeting Lelystad
Informatie

Mini Meeting Lelystad

Met maar liefst 3,2 kilometer aan Mini's is zondag in Lelystad een wereldrecord gevestigd. 868 Van de kleine en niet zo kleine autootjes vormden officeel de langste rij Mini's die ooit achter elkaar hebben gereden. Dat heeft de organisatie van de International Mini Meeting (IMM) bekendgemaakt. De auto's mochten met een afstand van maximaal zes meter achter elkaar rijden. De gemiddelde Mini meet drie meter.

De recordpoging maakte onderdeel uit van de IMM, die voor het eerst in zestien jaar weer Nederland aandeed. Het evenement, dat het hele pinksterweekeinde duurt, werd bezocht door 2250 eigenaren en liefhebbers van de kleine autootjes. In augustus 2001 is een officieus record met 973 van de kleine auto's in Nederland gevestigd, toen met alleen maar classic Mini's. Nu mochten alle Mini's meedoen. Tijdens de IMM waren veel classics te zien, maar ook modellen die niet eerder in Nederland te zien waren. Mini Engeland had ze beschikbaar gesteld.

Bron: Autotelegraaf

Mini Meeting Lelystad
Mini Meeting Lelystad


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI