Frankfurt Show IAA 2009
Informatie

Frankfurt Show IAA 2009

Met nog een kleine maand te gaan wacht heel Europa in spanning op de grootste autoshow van Europa. De IAA in Frankfurt is gewoon een plek om te genieten van al het nieuwe nu-metaal en dat willen we zien. Deze grote autoshow is een Mekka voor autoliefhebbers en wordt ook dit jaar weer een indrukwekkend autospel vol nieuwe modellen- en ontwikkelingen uit de auto-industrie.

Er zullen meer dan 60 autofabrikanten aanwezig zijn om de 170.000 m2 beursvloer te vullen met lekkers en nog eens lekkers. Voor het bezoekerspubliek zullen de deuren openstaan vanaf 19-27 september 2009 van 09:00 tot 19:00. Je hebt dus (niet) genoeg tijd om de hallen vol auto's te bewonderen. Voor de echte gekken, 1 dag is niet genoeg voor alle hallen! Dus je kan rennen en weinig zien of meerdere dagen gaan en heel veel moois zien. Wij kiezen voor het laatste! Tot daar! IAA.Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI