Autosalon van Frankfurt 2011 (IAA)

Autosalon van Frankfurt 2011 (IAA)

Dit jaar is de IAA zal plaatsvinden in september op de Frankfurt Messe. Nu al zijn de 600 standhouders geregistreerd. Tegen de herfst zal het ongeveer 900 bedrijven tellen. De komende International Motor Show (IAA) zal dit jaar plaatsvinden van 15 tot 25 September onder het motto "toekomstige standaard" zoals gebruikelijk in Frankfurt am Main. De laatste tentoonstelling twee jaar geleden viel in het midden van de wereldwijde economische crisis, verwacht dat de organisatoren, de Vereniging van de Automotive Industry (VDA) voor het jaar met een beduidend hoger aantal exposanten. "We verwachten dat we het vorige nummer van de laatste IAA (781) duidelijk overtreffen. We verwachten dat er in de editie 2011 er ongeveer 900 exposanten plaatsnemen. Zelfs nu, dus een iets meer dan vijf maanden voor de aanvang van de show had wel zo'n 600 exposanten uit 35 landen ingeschreven "VDA voorzitter Matthias Wissmann gezegd. Onder de geregistreerde producenten, zijn er ook bedrijven die er niet waren twee jaar geleden, zoals Honda , Mitsubishi en Isuzu , evenals Cadillac en Ssang Yong.
Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com