AutoRai 2011

AutoRai 2011

Drie maanden voor de opening heeft al 84% van de automerken in Nederland zich ingeschreven voor het grootste autofeest van Nederland, AutoRAI 2011! De beurs krijgt een indrukwekkend aantal primeurs en premières.

De 41 merken die er hun nieuwste modellen tonen zijn: Abarth, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Burton, Chevrolet, Citroën, Corvette, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls Royce, Saab, Seat, Skoda, Smart, Tesla, Volkswagen, Volvo en Westfield. Deze lijst wordt de komende periode nog verder aangevuld met merken uit het exclusieve segment van de markt. Het wordt een wervelende show vol primeurs, concept cars en de mooiste modellen. Hierover binnenkort meer, dus hou deze site in de gaten! Bovendien barst AutoRAI letterlijk uit zijn voegen met het Buitenpark: een avontuurlijk terrein met testbanen, demonstraties, een 4x4-trail en proefritten met elektrische auto’s. Plus niet te vergeten de Special Events, zoals het Klassieker Paviljoen, de vernieuwde Autovisie Supercar Paddock en het geheel nieuwe Future Mobility, waar de duurzame auto van de toekomst centraal staat. AutoRAI 2011 vindt plaats van 13 t/m 23 april.
Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com