AutoRAI 2007
Informatie

AutoRAI 2007

AutoRAI 2007 opent haar deuren voor het publiek van woensdagavond 28 maart tot en met maandag 9 april, Tweede Paasdag. Dit betekent dat de AutoRAI voor het eerst op een ander tijdstip wordt georganiseerd dan in de traditionele maand februari. Het nationale auto-evenement in Amsterdam RAI trapt op dinsdag 27 maart af met een Persdag en een spectaculaire Gala-avond.
De organisatie van de AutoRAI heeft in overleg met RAI Vereniging besloten het tweejaarlijkse autoevenement voortaan te organiseren in de tweede helft van maart, kort na de Salon van Genève. De exposanten wordt nu de mogelijkheid geboden alle primeurs die zij in Detroit en Genève laten zien, ook aan het Nederlandse publiek te tonen.

It’s showtime
Het motto van AutoRAI 2007 luidt ‘It’s Showtime’, waarmee de komst van nieuwe automodellen naar Amsterdam nog eens extra wordt benadrukt. Ook komt het motto tot uiting in de spectaculaire Gala-avond op dinsdag 27 maart en de speciale nieuwe Public Preview op woensdagavond 28 maart, die is gericht op de échte autoliefhebber. De Public Preview biedt de mogelijkheid om een exclusief bezoek aan de AutoRAI te brengen. Kaarten voor deze avond zijn alleen in de voorverkoop te bestellen. Eveneens nieuw is de Vakdag voor automotive professionals die woensdag 28 maart overdag wordt georganiseerd. Daarnaast wordt AutoRAI 2007 gekenmerkt door een groot aantal side-events en speciale paviljoens.

Minipaviljoen in Apeldoorn
De organisatie van de AutoRAI 2007 toont tijdens het jaarlijkse Concours d’Elégance Paleis Het Loo, op zaterdag 2 en zondag 3 september 2006, alvast een voorproefje van de bijzondere auto’s die in maart en april 2007 in Amsterdam RAI worden getoond. In samenwerking met Autovisie zal ter hoogte van de Koninklijke Stallen een minipaviljoen worden opgezet, waar twee bijzondere prototypes en twee superauto’s zullen pronken. De vele duizenden bezoekers van het Concours d’Elégance zullen worden geïnformeerd over AutoRAI 2007, en dan met name over de exclusieve Public Preview op woensdagavond 28 maart.

Over AutoRAI 2007
AutoRAI 2007 is voor het publiek geopend vanaf woensdagavond 28 maart tot en met maandag 9 april, Tweede Paasdag, en vindt plaats in alle hallen van Amsterdam RAI. Voorafgaand aan de publieksopening worden op 27 maart de Persdag en op 28 maart de Vakdag gehouden. Tijdens de AutoRAI worden alle soorten personenauto’s, toebehoren en accessoires tentoongesteld. De beurs is op werkdagen geopend van 11.00 tot 22.00 uur en in de weekends en op de paasdagen van 10.00 tot 17.00 uur. AutoRAI 2007 wordt georganiseerd door Amsterdam RAI in nauwe samenwerking met RAI VerenigingAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI