Art of Noize Hollywood
Informatie

Art of Noize Hollywood

Reis af naar Hollywood en ervaar zelf wat SUV-idioten en artwork freaks samen kunnen organiseren. Het is teveel,te groot en te gemaakt. Al deze antinieuwbouwwijk sloepen hebben een hekel aan drempels en opstaande tegels. Ja verplaatsen gaat soms moeilijk. Er zijn ook SUV gekken die de auto nog hoger op zijn poten laten staan.

Je ziet in de foto’s genoeg ongein en je bent zeker niet stoerder als je 2ton Amerikaan ook nog eens vleugeldeuren heeft. Lastig in parkeergarages. Het artwork is vrijwel altijd van hoogstaande kwaliteit en sieren deze battlecars. Waarom zijn wij cynisch over deze markt? Omdat deze markt nog niet naar europa is komen waaien. De zware brandstofzuigers zullen ook niet makkelijk met elke wind meewaaien. Gelukkig niet.

Art of Noize Hollywood
Art of Noize Hollywood
Art of Noize Hollywood


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI