audi a3 limousine
Home Autonieuws Spyshots Tuning & Styling Exclusief Bedrijfswagen Beurzen Lifestyle Autotechniek SUV Contact
 
U bent hier: Home : Audi a3 limousine
"Audi A3 Limousine
leverbaar vanaf €28.500"

Audi a3 limousine

 

De levering van de Audi A3 Limousine start in september aanstaande. De sportieve inborst van het nieuwe model komt tot uiting in een krachtig design en het brede scala van krachtige én efficiënte benzine- en dieselmotoren. Dankzij de grote wielbasis biedt de Audi A3 Limousine bovendien veel ruimte voor inzittenden en bagage.

Het is voor het eerst dat Audi een Limousine binnen de A3-reeks aanbiedt. Het nieuwe model heeft een lage, coupéachtige daklijn. Samen met de lange wielbasis (2.64 m), de verbrede wielkasten en sterk aangezette accentlijnen zorgt dat voor een sportief-elegant uiterlijk. Bijzonder detail: de A3 Limousine heeft geen carrosseriedelen die uitwisselbaar zijn met de A3 en de A3 Sportback. Het hightech karakter komt ook tot uiting op de weegschaal; dankzij de Audi ultra lichtgewicht bouwwijze weegt het basismodel bijvoorbeeld slechts 1.205 kg.Prijzen Audi a3 limousine

 

De Audi A3 Limousine is te bestellen bij de Nederlandse Audi-dealers. De prijslijst vermeldt bedragen vanaf € 28.500.

  • Audi A3 Limousine 1.4 TFSI 125 pk vanaf € 28.500
  • Audi A3 Limousine 1.4 TFSI COD 140 pk vanaf € 29.300
  • Audi A3 Limousine 1.8 TFSI 180 pk S tronic vanaf € 34.190
  • Audi A3 Limousine 2.0 TDI 150 pk vanaf € 32.300

De top in infotainment is MMI Navigatie plus met 64 GB harde schijf, DVD-speler, stembediening, Bluetooth, 7-inch display met 3D-weergave en MMI touch. Ook digitale radio-ontvangst, de Audi Phone box en het Bang & Olufsen sound system zijn beschikbaar. Met Audi connect komen internetdiensten van Audi onder handbereik. In de A3 Limousine debuteert de parkeerplaatsinformatie-functie. Deze geeft informatie over de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen en -garages in de buurt van het reisdoel.

Zelfs vrije plaatsen worden daarbij weergegeven. Via de WLAN hotspot zijn mobiele apparaten met internet te verbinden. Er is ook een ruime keuze uit assistentiesystemen zoals de adaptieve cruise control, Audi active lane assist en de parkeerassistent met omgevingsweergave. Het geavanceerde Audi pre sense basic is in de adaptieve cruise control geïntegreerd. Bij dreigend ongevalgevaar waarschuwt dit systeem in diverse gradaties. In het ernstigste geval kan het zelfstandig een noodstop uitvoeren. Als het toch tot een aanrijding komt, zorgt de remassistent ervoor dat de auto niet ongecontroleerd doorrolt.

 
  Deze pagina is onderdeel van automotive website: Autoliefhebber.com | Design & realisatie: Art of Creations