Nieuwste automodellen en manieren om deze te betalen

Nieuwste automodellen en manieren om deze te betalen

Dat 2017 nog niet hét jaar zal zijn voor de elektrische auto's, dat weet je waarschijnlijk al. Daarentegen zijn er dit jaar heel wat krachtpatsers op de markt verschenen die menig autoliefhebber wisten te bekoren. Wij selecteerden vier modellen die ons alvast wisten te overtuigen.

De eerste auto in het rijtje is voor ons de Alfa Romeo Stelvio. Het gaat om een extra lange SUV-vijfzitter (4,68 meter!) die gebruikmaakt van een 2,9 V motor met 510 pk. Het is de eerste echte SUV van Alfa Romeo en ze zijn bij deze al meteen in hun opzet geslaagd: SUV-liefhebbers hun rijplezier terugbezorgen.

 

De tweede wagen die ons wist te bekoren is de nieuwe BMW X3. Een halfuurtje in deze nieuwe wagen van BMW en je weet wat echte vrijheid is. Top-of-the-box-technologie, met in gebouwde features als semiautomatisch rijden, scherpzinnige vierwielaandrijving en uitmuntende klasse. Het resultaat is ultiem rijcomfort, zowel op als naast de weg.

 

Mooi passend in dit rijtje is de nieuwe Opel Crossland X, een zogenaamde Crossrover met SUV-design. Vooral veiligheid en rijcomfort staan bij de Crossland X centraal; van ledverlichting voor een verhoogde zichtbaarheid tot een emergency breaking system. Vooral als gezinswagen is de Opel Crossland X meer dan geschikt.

 

Uiteraard kon ook de tiende generatie van de Honda Civic niet ontbreken. De Honda Civic wist in het verleden al menig Nederlander te veroveren en ook zijn nieuwe editie zal dat naar alle waarschijnlijkheid doen. De hatchbackversie is dan weer een stuk groter geworden en de Type-R zal van een extra krachtige motor voorzien worden. Een ideaal en betaalbaar model voor iedereen die rijcomfort met ultiem plezier wenst te combineren.

 

Het kostplaatje loopt op

Zoals ieder jaar wordt een auto bezitten opnieuw een stukje duurder. Dat komt voornamelijk omdat de eisen die we aan onze auto's stellen ook jaar na jaar toenemen. Vandaag de dag zijn auto's uitgegroeid tot hoogtechnologische speeltjes, waarbij comfort en veiligheid centraal staan. Ook de levensduur van wagens neemt toe, waardoor die verhoogde prijs uiteraard sterk te relativeren valt. En niet te vergeten de autoverzekering, waarvan de premie jaarlijks nog steeds stijgt door de hoge schadelast die verzekeraars ervaren.

 

Waarom toch een nieuwe auto kopen?

Misschien wordt 2017 wel hét jaar waarin jij een nieuwe wagen in je garage hebt staan. Kan je je al niet meer herinneren wanneer je dat euforisch gevoel het laatst hebt mogen meemaken? Vooral dan moet je het overwegen. Weet dat nieuwe wagens een veel lager energieverbruik (brandstof) hebben, hoger scoren op vlak van veiligheid, minder onderhoudskosten vergen, beter zijn voor het milieu en ook op fiscaal vlak interessanter zijn.

 

Verschillende leningen bieden soelaas

Een nieuwe wagen, maar geen budget beschikbaar? Vooral op budgettair vlak knelt het schoentje het vaakst. Gelukkig zijn er heel wat oplossingen op de markt, zo kun je als particulier:
 

  • Een persoonlijke lening afsluiten aan een vaste intrestvoet (intrestvoet afhankelijk van bank tot bank en het ontleende bedrag);
  • Een persoonlijke lening afsluiten met een variabele intrestvoet (volgt de referte-rentevoet);
  • Een private lease afsluiten;
  • Een huurkoop afsluiten bij de autodealer.

 

Let wel op: bij lease- en huurkoopcontracten worden heel vaak nadelige clausules opgenomen. Zo kan het bijvoorbeeld dat de wagen pas echt van jou wordt nadat je de laatste eurocent overgeboekt hebt. Een persoonlijke lening bij de bank is over het algemeen veel veiliger, eerlijker én voordeliger.
Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com