Kroon-Oil motorolie voorkomt kostbare motorschade

Kroon-Oil motorolie voorkomt kostbare motorschade

Motorolie is een onmisbare smerende beschermlaag tussen bewegende onderdelen in een automotor. Oude en nieuwe personenauto’s en bestelwagens, benzine- en dieselmotoren, in iedere automotor moet specifieke olie. Kroon-Oil ontwikkelt de beste motorolie voor álle auto’s die op de markt verschenen zijn.

Dikte, vloeibaarheid (viscositeit) en het juiste additievenpakket, zijn de belangrijkste eigenschappen van motorolie. Dikke olie geeft een sterkere smeerfilm, dunne olie voert sneller vuil en hitte af en is in een koude motor sneller bij de onderdelen.

 

Kostbare schade
Omdat de motor draait, wordt de olie warm, dunner en vloeibaarder. Olie die koud dik genoeg is, kan in een warme motor te dun zijn en onvoldoende smeren. Dikke olie kan in een koude motor te dik zijn en onvoldoende smeren. Onderdelen in de motor die niet goed gesmeerd worden slijten sneller dan goed gesmeerde delen.

 

Dit merk, zie en hoor je niet meteen. Na verloop van tijd gaat de motor merkbaar slechter presteren en meer brandstof verbruiken. Op den duur gaat de motor kapot met pech langs de weg en kostbare motorschade tot gevolg.

 

Motorolie cruciaal
Autofabrikanten worden door overheden verplicht brandstofverbruik en emissies van automotoren aanzienlijk te verlagen. Motoren worden hierdoor steeds kleiner en technisch complexer, maar moeten wel zo lang mogelijk optimaal blijven presteren. De kwaliteit van motorolie moet steeds beter worden en de olie zelf wordt steeds crucialer.

Kroon-Oil houdt de ontwikkeling van nieuwe automotoren nauwlettend in de gaten. Zo weet Kroon-Oil wat er nu is en in de toekomst komt. Op basis hiervan ontwikkelt Kroon-Oil voor iedere auto ter wereld de allerbeste olie die nodig is om een auto zo lang mogelijk maximaal te laten presteren.

Het juiste Kroon Oil smeeradvies krijg je bij overweg-olie.nl, deze specialist is al jaren een betrouwbare partner van Kroon Olie.
Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com