Groot spektakel tijdens VKV City Racing in Rotterdam
Informatie

Groot spektakel tijdens VKV City Racing in Rotterdam

Het is inmiddels voor de tiende keer dat het straat evenement de VKV City Racing in Rotterdam werd gehouden. Zondag 1 september wordt het centrum van Rotterdam overgenomen door echte autoliefhebbers. Een van de hoogtepunten was natuurlijk het debuut van Max Verstappen in een echte F1 bolide. Max Verstappen reed tijdens de VKV City in de F1-raceauto van Scuderia Toro Rosso. Scuderia komt uiteraard niet alleen en neemt renner Kimi Räikkönen mee samen met het 2010 model Ferrari F10. Deze F1 is de oude V8 met schreeuwend geluid. Dit is genieten voor het grote publiek.

 

Publiekvermaak

Los van dit werelddebuut van Max Verstappen was er voor het autopubliek nog veel meer te zien. Bezoekers van de VKV City racing konden kans maken een op rondje racen in een 400 pk sterke V6 Mégane RS Trophy. Of wat te denken van de heerlijke Renault Twin'Run concept car die met 320 pk in 4.4 seconden naar de 100 km/h knalt. Ook dit was een publiekstrekker.

 

Nissan GT-R Nismo

Er werden veel shows gegeven en alle bekende personen uit de race wereld in Nederland waren aanwezig. Bij de stand van Nissan was er spanning want ze hadden een grote primeur. De Nissan GT-R Nismo maakte zijn debuut op Nederlandse bodem. Het publiek was op de hoogte van dit geweld en er was topdrukte rondom dit racemonster. De Nismo heeft 600pk vermogen en 652 Nm koppel. Het is de snelste GT-R die we hebben en graag willen houden! Heb je iets gemist op de VKV City Racing bekijk dan onderstaande film want ook vanuit je luie stoel is het genieten van dit mooie evenement.Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI