De nieuwe Land Rover Discovery

De nieuwe Land Rover Discovery

De nieuwe Land Rover Discovery

Woensdagavond 28 september is dan eindelijk de nieuwste generatie van de Land Rover Discovery, ook wel Disco genoemd, onthuld. Hiermee is de vijfde generatie van deze terreinwagen geopenbaard. Vanaf de lente van 2017 zal dit mooie exemplaar in de showrooms te bewonderen zijn.

Specificaties van de nieuwe Land Rover Discovery

 

Stoelopstelling wijzigen met smartphone - Net als zijn voorganger is ook deze Discovery een zevenzitter. Het verschil zit hem in het feit dat de stoelopstelling van de nieuwe Discovery door middel van je smartphone te wijzigen is. Hier zorgt de zogenaamde Intelligent Seat Fold-technologie voor.

 

Trekvermogen - Ondanks dat deze Discovery een familievriendelijke auto is, blijft het een perfecte terreinwagen. Zo heeft de trekhaak een trekvermogen van maar liefst 3500 kg, en zorgt de Advanced Tow Assist ervoor dat het erg eenvoudig is om achteruit te rijden met een aanhanger. Meer informatie over de verschillende trekhaken voor de Land Rover Discovery vind je op de website van Rameder.

 

Veel bagageruimte - De nieuwe Discovery beschikt over maar liefst 2500 liter aan bagageruimte. Het is dus de ideale auto om spullen mee te vervoeren. Bovendien is de stevige terreinwagen 480 kilo afgevallen in vergelijking met zijn voorganger, wat positieve gevolgen voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot met zich meebrengt.

 

Vier- en zescilinders - Motorisch profiteert de nieuwe Discovery, net zoals de nieuwe Range Rover Sport, van de nieuwe Ingenium-motoren van Jaguar Land Rover. Deze motoren zorgen voor een lager brandstofverbruik, zonder dat de prestaties hierdoor minder worden. Voor dieselrijders is de 180 pk sterke TD4 de zuinigste. Wie wat meer wil, kan voor de SD4 kiezen; een 240 pk sterke viercilinderdiesel. Bovendien is er een zescilinder motor te verkrijgen voor de liefhebber: de TD6 met 258 pk. Benzinerijders hebben één optie en dat is de SI6, een drieliter zescilinder. Dit blok levert, mede dankzij een compressor, maar liefst 340 pk.

 

Goodies en features - Niet onbelangrijk zijn de goodies en features die te vinden zijn in de nieuwe Discovery. Zo heeft de auto negen USB-poorten, zes 12V-aansluitingen en is er een 4G Wifi-hotspot, waar acht apparaten op aangesloten kunnen worden.
Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com