Kleine, wendbare auto's met lichte en pittige motoren. Unieke vormen en belijningen die voortkomen uit stilistische keuzes met een duidelijke Italiaanse smaak. Prestaties die niet alleen op kracht zijn gebaseerd, maar op het vermogen om dusdanig te tunen en af te stellen dat het maximum uit elke paardenkracht wordt gehaald. Een icoon dat de uitdaging in zijn DNA heeft zitten. Een levensstijl die elke dag met de passie van alle Abarth-liefhebbers wordt gevoed.Autoliefhebber.com is opgericht in 1999. Wat is begonnen als een hobby, is uitgegroeid tot een groot automotive netwerk met dagelijks redactionele activiteiten rondom autowebsite autoliefhebber.com Inmiddels zijn wij al ruim 15 jaar een bekende naam op Internet en hebben wij dagelijks veel duizenden bezoekers.Auto nieuws

Het online auto nieuws wat elke dag autonieuws is. Actueel nieuws uit de automotive autoindustrie voor de autoliefhebber en zakelijk autorijden. Wil jij op de hoogte blijven kijk dan op autoliefhebber.com.

 

Onze spyfotograaf zorgt voor nieuwe Spyshots van nieuwe modellen en wacht niet en bekijk ons autoblog.

Zoektermen

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2018 Contact: Autoliefhebber.com | Design: Art of Creations | Creeperz game merchandise