Mazda gaat knallen op de IAA Frankfurt 2013
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mazda gaat knallen op de IAA Frankfurt 2013

dinsdag 10 september 2013 08:19:01

Bij de mondiale onthulling van de compleet nieuwe Mazda3 afgelopen juni tijdens evenementen die gelijktijdig werden gehouden in vijf steden, Londen, Istanbul, Sint Petersburg, Melbourne en New York, waren de reacties opvallend eensgezind: Mazda was weer geslaagd in zijn missie. De onthulling van het nieuwe model, precies tien jaar nadat de allereerste Mazda3 uit de fabriek in Japan rolde, maakte eveneens duidelijk dat het werkt om buiten de gebaande paden te denken.

De nieuwe Mazda3, die een prominente plek inneemt tijdens de 65e editie van de IAA, de Internationale Automobil-Ausstellung, treedt in de voetsporen van de Mazda CX-5 en de nieuwe Mazda6, twee zeer succesvolle modellen. En het is zonder meer een waardig derde lid van Mazda’s nieuwe modellengeneratie, met zijn veelvuldig onderscheiden ‘Kodo – Ziel van beweging’ design en innovatieve SKYACTIV-technologie.

De nieuwe Mazda3 is voorzien van een volledig nieuw mobiel connectiviteitsconcept uit eigen huis, wat perfect aansluit op het IAA-thema dit jaar, waarbij de connected auto van de toekomst centraal staat. Het systeem beschikt niet alleen over een eenvoudig te begrijpen en boven alles veilige bediening, maar het maakt van de nieuwste generatie van Mazda’s bestverkochte model aller tijden één van de eerste in zijn segment die geselecteerde apps via een aangesloten smartphone ook in de auto beschikbaar maakt. Blijf op de hoogte via Facebook en Twitter, verken de wereld van Aha™ met tienduizenden stations met cloud-gebaseerde service content of maak gebruik van de gepersonaliseerde locatiegebaseerde services en Mazda’s eigen auto-gerelateerde functies.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Automerk: Mazda
Automodel: Mazda3

Downloads
Er zijn geen downloads bij dit artikel
Download bijlage   Download Technische specs
Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Wereldpremiere nieuwe Mazda CX-5 in LA

 35.480 voor de Mazda MX-5 RF

Uit dezelfde categorie

Fiat Fullback Cross ruige pick-up
Fiat Fullback Cross ruige pick-up

De Fullback Cross is een stoere verschijning met veel onderdelen in zwart, zoals aerodynamische sportbar, 17-inch velgen, grille, side-steps, wielkasten en deurgrepen. De ruige looks...

Volkswagen T-Roc nu ook met 1.5 TSI Evo
Volkswagen T-Roc nu ook met 1.5 TSI Evo

De 1.5 TSI Evo benzinemotor biedt kracht, souplesse en een hoge efficiency dankzij Active Cylinder Management (cilinderuitschakeling), variabele turbinegeometrie en een...

Porsche 911 Carrera T
Porsche 911 Carrera T

Hij beschikt over diverse features die niet beschikbaar zijn voor de 911 Carrera, zoals het PASM sportonderstel dat de carrosserie met 10 mm verlaagt, een iets lichter Sport Chrono...

De nieuwe Porsche 718 GTS
De nieuwe Porsche 718 GTS

Het koppel van de viercilinder boxermotor met turbo bedraagt 430 Nm. Dit is beschikbaar in het brede toerengebied tussen 1.900 en 5.000 tpm. De 718 Boxster en 718 Cayman GTS...Autoliefhebber.com is opgericht in 1999. Wat is begonnen als een hobby, is uitgegroeid tot een groot automotive netwerk met dagelijks redactionele activiteiten rondom autowebsite autoliefhebber.com Inmiddels zijn wij al ruim 15 jaar een bekende naam op Internet en hebben wij dagelijks veel duizenden bezoekers.Auto nieuws

Het online auto nieuws wat elke dag autonieuws is. Actueel nieuws uit de automotive autoindustrie voor de autoliefhebber en zakelijk autorijden. Wil jij op de hoogte blijven kijk dan op autoliefhebber.com.

 

Onze spyfotograaf zorgt voor nieuwe Spyshots van nieuwe modellen en wacht niet en bekijk ons autoblog.

Zoektermen

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2017 Contact: Autoliefhebber.com | Design: Art of Creations | Sponsor: Draw2design