Mazda CX-3 op Los Angeles Auto Show 2014
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mazda CX-3 op Los Angeles Auto Show 2014

dinsdag 28 oktober 2014 07:27:18

Mazda heeft op de Los Angeles Auto Show 2014 de wereldpremière van de Mazda CX-3, een compleet nieuwe compacte crossover SUV, die zal worden toegevoegd aan het bestaande gamma van Mazda. De pers kan de auto voor het eerst zien op 18 november, de show opent zijn deuren voor het publiek van 21-30 november *.

 

De CX-3 is het nieuwste model van Mazda in de line-up van de nieuwe generatie producten met het volledige scala aan SKYACTIV technologie en het Kodo – Ziel van Beweging designthema. Het ontwerp van de nieuweling is van een fraaie schoonheid en raffinement, waarbij de essentie van Kodo is geëvolueerd tot een scherpere vorm met een verbeterd gevoel van de ‘ziel van beweging’. Het model wordt aan het begin van volgend jaar zomer op de Nederlandse markt verwacht.

 

De geheel nieuwe Mazda MX-5 roadster beleeft in Los Angeles ook zijn autoshowdebuut. De motoren line-up zal worden afgestemd op elke markt, met ofwel een 1.5 liter of een 2.0 liter SKYACTIV-G benzinemotor, die uitsluitend voor de nieuwe MX-5 in lengterichting gemonteerd wordt vanwege de achterwielaandrijving in deze roadster. In Nederland zal de MX-5 naar verwachting in de loop van de zomer van 2015 met beide motorvarianten beschikbaar komen, in Noord-Amerika is dat alleen met de 2.0 liter.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Mazda CX-3
Op beurs: Los Angeles Auto Show 2014
Automerk: Mazda
Automodel: CX-3

Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Wereldpremiere nieuwe Mazda CX-5 in LA

 35.480 voor de Mazda MX-5 RF

Uit dezelfde categorie

Nieuwe Mustang op beursvloer IAA
Nieuwe Mustang op beursvloer IAA

Het krachtige profiel van de Mustang is direct herkenbaar en heeft nu een lagere motorkaplijn. Van de voorkant oog de coupé agressiever dan ooit. Zijn ontzagwekkende achterzijde...

Volkswagen Arteon nieuwe motoren
Volkswagen Arteon nieuwe motoren

De 2.0 TSI van de Volkswagen Arteon was al beschikbaar met 206kW/280pk. De krachtige en efficiënte TSI-benzinemotor met 140kW/190pk ligt tussen de Arteon 1.5 TSI Evo (110kW/150pk)...

Audi A4 S line black edition
Audi A4 S line black edition

De Audi A4 en A4 Avant S line black edition zijn zowel vanbuiten als vanbinnen uitgesproken sportief uitgevoerd. Bovendien is de uitrusting van deze exclusieve variant buitengewoon...

Is de dagwaarde vaak bepalend voor de autoverzekering?
Is de dagwaarde vaak bepalend voor de autoverzekering?

De cataloguswaarde is bepalend voor de hoogte van de premie voor de all risks autoverzekering. Toch is dit meestal niet de bepalende waarde bij een schade. Wat dan wel? De specialisten...Autoliefhebber.com is opgericht in 1999. Wat is begonnen als een hobby, is uitgegroeid tot een groot automotive netwerk met dagelijks redactionele activiteiten rondom autowebsite autoliefhebber.com Inmiddels zijn wij al ruim 15 jaar een bekende naam op Internet en hebben wij dagelijks veel duizenden bezoekers.Auto nieuws

Het online auto nieuws wat elke dag autonieuws is. Actueel nieuws uit de automotive autoindustrie voor de autoliefhebber en zakelijk autorijden. Wil jij op de hoogte blijven kijk dan op autoliefhebber.com.

 

Onze spyfotograaf zorgt voor nieuwe Spyshots van nieuwe modellen en wacht niet en bekijk ons autoblog.

Zoektermen

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2017 Contact: Autoliefhebber.com | Design: Art of Creations | Sponsor: Draw2design